Close

Eladó lakás Biatorbágyon

Igényes kislakás Biatorbágyon Biatorbágy a Budai-Agglomerációban található, az M1, M7, M0 autóutak szomszédságában, Budapesttől kb. 25 perc autóútra.
A település a főváros irányából könnyen és gyorsan megközelíthető. Az ingatlan csendes, nyugodt és családias környezetben helyezkedik el.
Biatorbágy Viadukt lakóparkban, kiváló helyen, 2005-ben épült II. emeleti lakás eladó.
Kedves szomszédok, és összetartó, jó lakóközösség jellemzi a házat. Az egész környék gyönyörű, rendezett utcák, rengeteg zöld, parkos terület, játszóterek övezik. Buszmegálló, közért, egészségház, posta, óvoda, és maga Biatorbágy központja is pár perc sétával elérhetők.
Rendszeres Volánbusz járatok vannak Budapest Kelenföldre, illetve lehetőség van vasúti közlekedésre is. Kedvelt település a fővárosból kiköltözők körében.
 A közösen használt zárt kertben kialakításra került játszótér a gyermekek számára. Kert karbantartásáról hozzáértő kertészek gondoskodnak. Kiváló közlekedése, előny lehet azok számára akiknek fontos Budapest közelsége. Biatorbágy egyik legkedveltebb utcájában található ez a 30 négyzetméteres lakást. Fenntartási költsége kedvező. A lakás tájolása déli, ennek köszönhetően világos, ablakai parkra néznek. A társasház zárt parkja gondozott, gépjárműnek egy teremgarázs parkolóhely biztosított. Ajánlom mindazoknak, akik egy igényes otthon új tulajdonosai szeretnének lenni! A fűtés és meleg víz ellátását kombi-cirkó gázkazán biztosítja. Ezáltal a rezsi költség egyénre szabható.
A lakás tartozéka az egyedi gépesített konyhabútor, riasztó rendszer. A lakás vételárába egy teremgarázsi beálló is beletartozik, vagy ha nincs autója, akkor akár csak önállóan, a lakás megvételére is. 

Azonnal birtokba vehető!
 Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H403245 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. A videót megtalálhatja továbbá YouTube csatornánkon is (Budai Agglomeráció Otthon Centrum), vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt. Hívjon bizalommal!


Otthon Centrum

oc*********y@g***l.com